CMR Engels UK model A4 formaat.

CMR vrachtbrief laser 4-voud [1-2-3-4] ongenummerd. Het rode deel van de CMR vrachtbrief zit bovenin de doos. Verpakt per 500 sets. De vrachtbrief is 86 grams giroform laserpapier. Prijs per doos.

1 stuks = 119,00 euro, totaal 119,00 euro
2 stuks = 105,00 euro, totaal 210,00 euro
3 stuks = 105.00 euro, totaal 315,00 euro

Neem contact op voor grotere aantallen, het prijsvoordeel loopt nog verder op!

€119,00
(Excl. 21% tax)Engelstalige CMR vrachtbrief laser 4-voud [1-2-3-4].

De CMR voor laserprinter in 4-voudt is een Engelstalige, zelfdoorschrijvende CMR vrachtbrief in de bladvolgorde 1,2,3,4. Dit betekent dat het rode exemplaar van de CMR set bovenop in de doos ligt, gevolgd door het blauwe, groene en zwarte vel. Het 86 grams giroform laserpapier is een A4 formaat en geschikt voor alle inktjetprinters, laserprinters en multifunctional printers. Beslist storingsvrij papier.

De voorzijde is opgemaakt in Engels, Nederlands en Duits. Op de achterzijde staan naast de verwijzing naar de voorwaarden ook de vertaling van de invulvakken en verwijzing naar de voorwaarden in het Frans, Italiaans en Spaans.

De vrachtbrieven zijn per 500 sets (4-voud) verpakt in een stevige omdoos.

Bewaartips:

  • Bewaar de dozen in een droge ruimte met constante temperatuur (kamertemperatuur)
  • Zet de dozen 2 dagen voor gebruik bij de laserprinter om het papier aan de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid te laten wennenZekerheden:

Onze CMR vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijs in de markt. Wij leveren de laservrachtbrieven direct uit voorraad. Wilt u grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina, neem dan contact met ons op. Wij bieden u een passende offerte.Uw order zal direct worden vewerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct.