CMR vrachtbrief laser 4-voud [4-3-2-1] genummerd. Het rode deel van de CMR vrachtbrief zit onderin de set. Verpakt per 500 sets. De vrachtbrief is 86 grams giroform laserpapier. Prijs per doos.

1 stuks = 92,50 euro, totaal 92,50 euro
2 stuks = 82,50 euro, totaal 165,00 euro
3 stuks = 82,50 euro, totaal 247,50 euro

Neem contact op voor grotere aantallen, het prijsvoordeel loopt nog verder op!

€92,50
(Excl. 21% tax)


Productinformatie CMR vrachtbrief 4-voud [4-3-2-1]

CMR vrachtbrieven in 4-voud [4-3-2-1] verpakt per doos van 500 sets. Deze vrachtbrief is het standaard model dat is vastgesteld door de IRU, de organisatie voor internationaal wegtransport. De set is uniek genummerd en bestaat uit 4 zelfdoorschrijvende A4 formulieren van hoge kwaliteit Giroform papier. De 4 losse formulieren in de set zijn allemaal voorzien van het unieke volgnummer. Hierdoor is een vrachtbrief uit deze set door het gehele logistieke proces te identificeren.

De bladvolgorde van de sets is 4-3-2-1. Dat betekent dat het zwarte exemplaar wordt gevolgd door het groene, blauwe en rode exemplaar. Hierdoor zijn ze geschikt voor printers waarbij de volgorde van de invoer anders is dan de uitvoer. Na het afdrukken liggen de exemplaren dan in de juiste volgorde. De exemplaren zijn los van elkaar, waardoor ze eenvoudig in printers gebruikt kunnen worden om veelvuldig schrijfwerk te voorkomen. De kwaliteit van het papier zorgt voor storingsvrij printen zonder dat het papier krult. De set is geschikt voor laser-, inkjet- en multifunctionele printers.

CMR – AVC toepassingen
Een CMR vrachtbrief is verplicht voor internationaal wegtransport door of naar een land dat is aangesloten bij het CMR-verdrag. Daarnaast wordt de vrachtbrief ook vaak gebruikt voor nationaal transport door de AVC-condities die aan de vrachtbrief zijn toegevoegd.

Talen
Alle exemplaren van de vrachtbrief zijn dubbelzijdig gedrukt. Aan de voorzijde is de vrachtbrief drietalig (Frans, Nederlands en Duits). De achterzijde bestaat uit vertalingen in het Engels, Italiaans en Spaans.

Gepersonaliseerde vrachtbrieven
Vrachtbrieven voorzien van een logo, adres of bedrijfsgegevens? Bekijk onze gepersonaliseerde vrachtbrieven en creëer een eigen opmaak met onze editor, upload je gescande formulier of stuur ons deze toe door ons te mailen.

Kennismaken met onze vrachtbrieven? Vraag een gratis proefpakket aan en ontdek de kwaliteit.

Eigenschappen

• Exemplaren: 4 per set (4-voud)
• Bladvolgorde: 4-3-2-1
• Materiaal: zelfdoorschrijvend papier
• Gebruik: laser-, inkjet- en multifunctionele printers
• Formaat: 297 x 210 mm (A4)
• Nummering: UNIEK genummerd
• Model: IRU
• Verpakt per: doos à 500 sets

Bewaartips voor CMR vrachtbrieven:

Bewaar de dozen in een droge ruimte met constante temperatuur (kamertemperatuur)
Zet de dozen 2 dagen voor gebruik bij de laserprinter om het papier aan de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid te laten wennen

Zekerheden:

Onze CMR vrachtbrieven zijn van de beste kwaliteit en hebben de laagste prijs in de markt. Wij leveren de laservrachtbrieven direct uit voorraad. Wil je grotere aantallen bestellen dan vermeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een passende offerte.


Uw order zal direct worden vewerkt door Logistiek Concurrent / Logistiek Direct.